Μενού
Your Cart

Επιστροφές Προϊόντων

Επιστροφές δεν γίνονται αποδεκτές, καθώς όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται και φτιάχνονται κατά προτίμηση και κατ' επιλογή του πελάτη, δίνοντάς του δικαιώματα να επιλέξει βάση του γούστου του το σχέδιο και παράλληλα το μέγεθος που επιθυμεί.

Επιστροφή ελαττωματικών προϊόντων:Στην περίπτωση όπου πουλήθηκαν προϊόντα κακής ή ελαττωματικής κατάστασης από λάθος του onwood.gr (παρόλο που γίνονται πολλοί έλεγχοι προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί όσο είναι δυνατόν οποιοδήποτε λάθος), η εταιρία αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος της επιστροφής καθώς επίσης και τα έξοδα της επαναποστολής.

Επιστροφή χρημάτων είναι δυνατή κατά την απόλυτη κρίση της εταιρίας και μόνο σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος.
Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:
1. επικοινωνήσετε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα
2. σε περίπτωση αλλαγής του προϊόντος εντός 14 ημερολογιακών ημερών με άλλο ή άλλα μέχρι του ύψους του τιμήματος ή με πρόσθετο τίμημα ή υπαναχώρησης εντός 14 ημερών σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ.10 του ν.2251/1994, το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί
3. το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ)